علل ابتلا به نقرس
نقرس در ابتدا به دلیل بالا رفتن میزان اسید اوریک در خون یا هایپر اوریسمی ایجاد میشود. علاوه بر این، نقرس به دلیل مصرف داروها یا عوارض جسمی خاصی که اسید اوریک خون را بالا میبرند نیز میتواند به وجود بیاید. اسید اوریک در خون در اصل منجر به شکستن و تجزیه پورین میشود. پورین یک ترکیب نیتروژنی است که در بسیاری از غذاها یافت میشود.
غذاهای سرشار از پورین
میزان پورین در مواد غذایی متفاوت است. از همه بیشتر گوشت قرمز، تخم ماهی و شراب قرمز است. بر خلاف اینها، بادمجان، حداقل پورین را دارد و در رژیم غذایی افراد مبتلا به نقرس یک ماده غذایی خوب، مفید و بیآزار است.
حملات نقرس
حملات حاد نقرس منجر به درد شدید و التهاب مفاصل میشود که با دارو قابل درمان است. اگر چه، مصرف غذاهایی که حاوی پورین اندکی هستند، مانند بادمجان، منجر به تسکین درد یا کاهش تورم نمیشود، اما داشتن رژیم غذایی که پورین اندکی داشته باشد برای کنترل حملات نقرس در آینده بسیار مفید خواهد بود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0