سبزیجات مفید برای مقابله با دیابت
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ مصرف اسفناج را برای مبتلایان به دیابت موثر دانست و درباره خواص این سبزی اظهار کرد: اسفناج حاوی آهن، بتاکاروتن و ویتامین K. بوده و برای دیابت نوع ۲ مفید است.
وی بیان کرد: گوجهفرنگی هم یکی دیگر از سبزیجات مفید برای مبتلایان به دیابت محسوب میشود؛ گوجهفرنگی سرشار از ویتامین C.، A. و پتاسیم است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره خواص کلمبروکلی افزود: کلمبروکلی منبع غنی از ویتامین A.، C.، K. و آهن است.
عظمایی مصرف خیار را برای مبتلایان به دیابت ضروری دانست و گفت: خیار حاوی ویتامین K.، C. و پتاسیم است؛ پیاز هم انسولین طبیعی دارد بنابراین افرادی که دچار دیابت هستند، میتوانند آن را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانند.
وی درباره خواص مارچوبه تاکید کرد: این گیاه سرشار از ویتامین A. و K. است. مصرف منظم مارچوبه موجب کنترل قند خون میشود و تولید انسولین در بدن را افزایش میدهد.
طرز تهیه آب کرفس، کلم و گوجهفرنگی
این محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره طرز تهیه آب کرفس، کلم و گوجهفرنگی تصریح کرد: افراد برای تهیه آب این سبزیجات باید ۲ عدد ساقه کرفس، ۲۰۰ گرم برگ گلم و یک عدد گوجه فرنگی متوسط را با هم در مخلوطکن بریزند و آب آنها را بگیرند؛ مبتلایان به دیابت میتوانند روزانه ۲ تا سه لیوان آب کرفس، کلم و گوجهفرنگی را میل کنند.
طرز تهیه آب هویج، خیار، کلم و فلفلدلمهای
عظمایی درباره طرز تهیه آب هویج، خیار، کلم و فلفلدلمهای اظهار کرد: افراد برای تهیه آب این سبزیجات باید یک عدد هویج متوسط، ۲ عدد خیار متوسط، ۲۰۰ گرم برگ کلم و یک عدد فلفلدلمهای سبز را با هم در مخلوطکن بریزند و آب آنها را بگیرند؛ مبتلایان به دیابت میتوانند روزانه ۲ تا سه لیوان آب هویج، خیار، کلم و فلفلدلمهای را میل کنند.
طرز تهیه آب شنبلیله، جعفری، کرفس و گشنیز
وی درباره طرز تهیه آب شنبلیله، جعفری، کرفس و گشنیز بیان کرد: افراد برای تهیه آب این سبزیجات باید ۱۰۰ گرم شنبلیله، ۲۰ ساقه جعفری، یک ساقه کرفس و ۲۰ ساقه گشنیز را با هم در مخلوطکن بریزند و آب آنها را بگیرند؛ مبتلایان به دیابت میتوانند روزانه ۲ تا سه لیوان آب شنبلیله، جعفری، کرفس و گشنیز را میل کنند.
دمنوشهایی برای بهبود دیابت
عظمایی یادآور شد: افرادی که دچار دیابت هستند باید هر یک از عرقیجات بوقناق، کلپوره، شنبلیله و گزنه را به نسبت مساوی با هم ترکیب کنند و روزانه سه استکان از مخلوط این عرقیجات را میل کنند؛ همچنین این اشخاص میتوانند یک قاشق غذاخوری از ترکیب گیاهان چایترش، سنبلالطیب، اسطوخودوس، مریمگلی و گزنه را به همراه چهار لیوان آب در قوری بریزند و بگذارند به خوبی دَم بکشد؛ این دمنوش برای دیابت و به ویژه دیابت عصبی بسیار مفید است؛ مبتلایان به دیابت میتوانند این دَمکرده را در طول روز بنوشند
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0