کد خبر : 90886
تاریخ انتشار : دوشنبه 2 آوریل 2018 - 23:15
-

سفر ۶۰۰۰ کیلومتری دوچرخه‌سوار نایینی در کنار قبور شهدا پایان یافت

سفر ۶۰۰۰ کیلومتری دوچرخه‌سوار نایینی در کنار قبور شهدا پایان یافت

به گزارش قائم آنلاین، حمزه اکبری فیض‌آبادی، دوچرخه سوار ۳۱ ساله نایینی، که سفر خود را از هفتم آبان از کنار قبور شهدای نایین آغاز کرده بود، پس از حدود ۱۵۰ روز و طی مسافت شش هزار کیلومتر،  سفر خود را امروز در کنار قبور شهدای گمنام این شهر به پایان رساند. این دوچرخه سوار

به گزارش قائم آنلاین، حمزه اکبری فیض‌آبادی، دوچرخه سوار ۳۱ ساله نایینی، که سفر خود را از هفتم آبان از کنار قبور شهدای نایین آغاز کرده بود، پس از حدود ۱۵۰ روز و طی مسافت شش هزار کیلومتر،  سفر خود را امروز در کنار قبور شهدای گمنام این شهر به پایان رساند.

این دوچرخه سوار که خود فرزند شهید غلامرضا اکبری است، ابتدا سفر خود را با عنوان «هوم» تا «هامون» برای گرامیداشت شهدای مرزبان آغاز نمود.

وی با اشاره بخش اول سفرش با نام «هوم تا هامون» گفت: «هوم» یکی از نام‌های باستانی شهر نایین بوده و «هامون» نیز منطقه‌ای در مرز ایران و افغانستان و پاکستان است که شهدای زیادی در این منطقه برای دفاع از ایران اسلامی جان خود را فدا کرده‌اند و مقصدم در بخش اول سفرم بود برای همین خاطر بخش اول سفرم را به نام «هوم تا هامون» نامگذاری کردم.

این دوچرخه سوار نایینی تصریح کرد: بیانات رهبر معظم انقلاب در جمع کنگره شهدای سیستان و اشاره به نام شهید سبیل اخلاقی به عنوان نوجوان‌ترین شهید دفاع مقدس با ۱۱ سال و ۸ ماه سن، مرا از برگشت به نایین باز داشت و مرا راهی محل شهادت این شهید در هورالعظیم نمود.

وی ادامه داد: بخش دوم سفرم را با عنوان از هامون تا هورالعظیم؛ از آرامگاه شهید دانش آموز سبیل اخلاقی در سیستان شروع و تا محل شهادت او در هورالعظیم ادامه ادامه دادم.

حمزه اکبری با اشاره به بخش پایانی سفر خود گفت: در بخش سوم سفرم، از هورالعظیم تا کنار شهید مدافع حرم، محسن حججی رکاب زدم و در پایان نیز سفر خود را در کنار قبور شهدای گمنام مدفون در شهر نایین به پایان رساندم.

فرزند شهید اکبری با اشاره به این که این سفر ششمین سفر وی با دوچرخه است تاکید کرد: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و پاسداشت این قهرمانان ملی که برای اسلام و نظام اسلامی و برای دفاع از میهن و آرمان های ملی و مذهبی و صلح، جان خود را فدا کردند، از مهم‌ترین اهداف من در این سفر شش هزارکیلومتری بود.

وی که دوچرخه خود را «مریدا» نامیده است، ادامه داد: روزانه به طور میانگین افزون بر ۵۰ کیلومتر با دوچرخه خود رکاب زدم و در طول مسیر از استان های یزد، کرمان، خراسان جنوبی، سیستان، هرمزگان، بوشهر، خوزستان، چهارمحال و بختیاری و اصفهان عبور کردم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دو × 2 =