بسیاری از مردم به دلایلی از خوردن صبحانه صرف نظر میکنند، ساندویچ صبحانه یک صبحانه کامل و گزینه مناسب برای افراد شاغل و دانش آموزانی است که وقت کافی برای خوردن صبحانه در منزل ندارند تا از احساس خستگی و تنش عصبیای که ممکن است بر اثر نخوردن صبحانه در طول روز ایجاد شود، جلوگیری کند. این ساندویچ از ژامبون گوشت مارشن که حاوی ۹۰ درصد گوشت گوساله با بافت نرم و طعم متفاوت، بیکن ایرلندی، پنیر گودا و تخم مرغ که یک ماده بی نظیر و سرشار از پروتئین، مواد معدنی و ویتامینهای مورد نیاز بدن است، درست میشود.
مواد لازم برای هر ساندویچ صبحانه:
بیکن ایرلندی ۲ برش
ژامبون گوشت مارشن ۱ برش
پنیر گودا ۱ ورقه
نان تست ۲ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
شیر یک چهارم فنجان
کره به مقدار لازم
طرز تهیه ساندویچ صبحانه:
ابتدا چهار گوشه نانهای تست را جدا کنید و نان را به وسیله یک وردنه صاف کنید تا مقداری فشرده و نرم شود سپس یک لایه پنیر گودا، بیکن ایرلندی و ژامبون گوشت مارشن را سطح نان تست قرار دهید و نان دوم را روی آن بگذارید و چهارگوشه نانها را با مقداری آب به یکدیگر بچسبانید.
در یک کاسه، تخم مرغها و شیر را مخلوط کرده و ساندویچ را به این ترکیب آغشته کنید و در کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. نوش جان!
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0