چرخهایی که نچرخید
به گزارش قائم آنلاین، با کسب موفقیت بزرگ دانشمندان و متخصصان کشورمان یعنی دستیابی به نسل جدیدی از سانتریفیوژها و اعلام آن به آژانس بینالمللی انرژی اتمی، کشور ایران به عنوان یکی از کشورهای دارای تکنولوژی در غنیسازی اورانیوم به دنیا معرفی شد. به دنبال این موفقیت بزرگ ملی تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیم
به گزارش قائم آنلاین، با کسب موفقیت بزرگ دانشمندان و متخصصان کشورمان یعنی دستیابی به نسل جدیدی از سانتریفیوژها و اعلام آن به آژانس بینالمللی انرژی اتمی، کشور ایران به عنوان یکی از کشورهای دارای تکنولوژی در غنیسازی اورانیوم به دنیا معرفی شد.
به دنبال این موفقیت بزرگ ملی تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیم گرفت به پاس قدردانی از مجاهدتها و زحمات افتخارآمیز دانشمندان جوان ایرانی که دستاورد بزرگی را برای کشور خلق کرده بودند، این روز را در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران روز ملی فناوری هستهای نام نهد.
این تاریخ به یاد ماندنی به نمادی از عزت و افتخار و اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران تبدیل شد و بار دیگر همه دنیا به سربلندی و سرافرازی ملت بزرگ ایران در حوزه علم و فناوری اعتراف کردند هر چند که برخی دولتهای زیاده خواه و مغرور نخواستند که این دستاورد بزرگ را بپذیرند و همواره بر سر راه توسعه علمی کشور سنگاندازی کرده و میکنند.
این در حالی است که مردم بصیر ایران اسلامی اراده کرده بودند که با تلاش و کوشش شبانهروزی و مجاهدانه و با اندیشهای نو، راه رسیدن به تعالی و پیشرفت را طی کنند و از منابع و مواهب مادی و معنوی خود نهایت استفاده را کنند اما در مقابل، برخی دولتهای استکباری همیشه در صدد بودند که با این اراده قوی ملت ایران ستیز کنند و همه تلاش خود را کردهاند تا ملت ایران را از رسیدن به مرز توسعه و رشد اقتصادی و سیاسی و بینالمللی بازدارند.
دولتهای غربی به رهبری آمریکا از سال ۱۳۸۱ تلاشهای فراوانی برای جلوگیری از دستیابی ایران به فناوری هستهای کردند و پرونده هستهای ایران را شکل دادند و به طرز بی سابقهای این پرونده حجیم به یکی از مناقشات مهم بینالمللی تبدیل شد و سالها کشورمان را به جرم استقلال و رسیدن به علم و دانش، علی رغم اجرای همه تعهدات بینالمللی و رعایت همه قوانین جهانی تحت شدیدترین تحریمها قرار دادند، بر همین اساس بود که شورای امنیت سازمان ملل متحد تحت فشار امریکائیها چندین قطعنامه تحریمی را بر علیه فعالیتهای صلح آمیز هستهای ایران صادر کرد و دولت آمریکا نیز تحریمهای یک جانبه گستردهای را علیه کشورمان اعمال کرده است.
متاسفانه برخی مسئولان با درک غلط از خوی استکباری این دولتها و بدون توجه به دستاورد بزرگ هستهای کشور چند سال پیش با شعار چرخیدن چرخ زندگی مردم و چرخهای سانتریفیوژها باب مذاکره با چند کشور را باز کردند که البته به تعبیر خود آنها اصل موضوع آمریکائیها بودند و باید برای رفع مشکلات کدخدا را دید و راضی کرد.
برجام نام نتیجه نهائی چندین سال مذاکره آنان با آمریکائیها بود که قرار بود بر اساس آن هم چرخ زندگی مردم بچرخد و هم چرخ سانتریفیوژها،اما امروز ما شاهد آن هستیم که بسیاری از دستاوردهای هستهای کشور به راحتی از دست رفت ولی طرف مقابل در برابر آن به هیچ یک از تعهدات خود پایبند نبود و حالا میبینیم که نه چرخ زندگی مردم چرخید و نه چرخ سانتریفیوژها.
انرژی هستهای که به عنوان یک افتخار ملی و مایه غرور ایرانیان بود برای دولتمردان دولت یازدهم و دوازدهم دیگر یک افتخار نبود و آنان به انرژی هستهای به عنوان یک دستاورد و افتخار ملی نگاه نکردند و به راحتی علی رغم همه هشدارها بر سر آن مذاکره کردند.
آنها میگفتند که باید جهان را قانع کرد و از مواضع خود کوتاه آمد تا آنها هم از تحریمها و فشارها بر کشور دست برداند و بتوان با این گشایشی که حاصل میشود مشکلات اقتصادی کشور را حل کرد اما غافل از اینکه پرونده هستهای یک بهانه و اهرم فشار بر جمهوری اسلامی بود و نه یک نگرانی جهانی چرا که آنها خوب میدانستند که ایران هرگز به دنبال ساخت بمب اتم نبوده و نیست.
رهبر انقلاب اسلامی بارها در بیانات و مواضع خود تاکید کردهاند که جمهوری اسلامی و ملت ایران بر اساس منطق اسلام به دنبال بمب اتمی نبوده و نیست اما استفاده از دانش و فناوری هستهای را حق مسلم خود میداند و دانشمندان پرتوان ایران همراه با دولت و ملت به عنوان وظیفهای ملی این هدف را دنبال خواهند کرد.
به عنوان مثال رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانات خود در حرم رضوی در آغاز سال ۱۳۹۱ در این مورد فرمودند:”از وقتی مسئله هستهای مطرح شده است، بهانه دشمنیها موضوع هستهای است. البته میدانند و اعتراف هم میکنند که ایران دنبال سلاح هستهای نیست. در واقع قضیه هم همین است. ما به دلایل خودمان، به هیچوجه دنبال سلاح هستهای نیستیم؛ نه تولید کردیم و نه تولید خواهیم کرد؛ این را میدانند، اما یک بهانه است.”به هر حال برجام علی رغم همه ضررهایی که برای کشور داشت یک فایده داشت و آن اثبات بیاعتمادی به قدرتهای جهانی و اعتماد به توان داخلی و حراست از دستاوردهای ملی است.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0