مسمومیت و آلرژی با مواد شوینده را جدی بگیرید
به گزارش قائم آنلاین، حسین عبدالعزیزی کارشناس بهداشت مواد غذایی گفت: مهمترین عامل بروز آسیبهای تنفسی، بهکارگیری مواد شوینده و جرمگیرها در غلظت بالا و نیز استفاده از آب داغ حین شستوشو است که تبخیر این مواد را افزایش میدهد. وی افزود: استفاده از ماسک هنگام مصرف شویندههای شیمیایی، وجود هواکش، بازگذاشتن پنجرهها و خارج شدن
به گزارش قائم آنلاین، حسین عبدالعزیزی کارشناس بهداشت مواد غذایی گفت: مهمترین عامل بروز آسیبهای تنفسی، بهکارگیری مواد شوینده و جرمگیرها در غلظت بالا و نیز استفاده از آب داغ حین شستوشو است که تبخیر این مواد را افزایش میدهد.
وی افزود: استفاده از ماسک هنگام مصرف شویندههای شیمیایی، وجود هواکش، بازگذاشتن پنجرهها و خارج شدن از محل حمام یا سرویس بهداشتی بعد از ریختن موادشوینده به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه و مراجعه دوباره جهت شستوشو میتواند تا حد زیادی از بروز عوارض جلوگیری کند.
این کارشناس بهداشت مواد غذایی عنوان کرد: از آنجا که بیشتر مواد شوینده از PH استاندارد برخوردار نیستند و موجب تحریکات پوستی میشوند، باید هنگام استفاده از این مواد از دستکش استفاده کرد.
برچسب ها :بهداشت،مواد غذایی،استاندارد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0