کد خبر : 956
تاریخ انتشار : چهارشنبه 7 ژانویه 2015 - 14:30
-

رفتار عجیب فرانسوی‌ها با اردک‌ها / چرب کردن جگر اردک به غیر انسانی‌ترین شیوه! + فیلم و تصاویر

هر سال در روزهای پایانی سال میلادی یک غذای اعیانی و گرانقیمت در فرانسه مخصوصا در رستوران‌ها طرفدار پیدا می‌کند.

به گزارش علویون؛ هر سال در روزهای پایانی سال میلادی یک غذای اعیانی و گرانقیمت در فرانسه مخصوصا در رستوران‌ها طرفدار پیدا می‌کند.

شهر “تولوز” فرانسه کانون تولیدکنندگان جگر چرب اردک است این فرآورده افتخار آشپزی فرانسه در سال ۲۰۰۶ شده است.

پرورش‌دهندگان هر روز به زور در چندین نوبت با قیف به معده اردک‌ها غذا می‌ریزند تا جگر اردک ۱۰ تا ۱۵ برابر حالت عادی شود با این روش است که حتما باید جای اردک‌ها تنگ باشد تا زیادی جنب و جوش نکنند و زودتر چاق شوند.

ظرف ۴ هفته جگر اردک به قدری بزرگ می‌شود که دیگر پرنده قادر به کوچک‌ترین حرکتی نیست این موقع است که جگر اردک حسابی چرب شده و زمان کشتن آن است، هر چند درصدی از اردک‌ها به خاطر خوراندن اجباری دچار خونمردگی‌های خطرناکی و حتی ترکیدن جگر می‎شود.

البته طرفداران حقوق حیوانات در فرانسه نام این غذا را غذای “نکبت” گذاشتند و بارها اعتراض کردند که این روش را کنار بگذارید، این اعتراض‌ها به جایی نرسیده شاید به این خاطر که صنعت دام و طیور فرانسه سالانه از تولید ۲۰ هزار تن از این محصول میلیون‌ها یورو به جیب می‌زند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نوزده − شانزده =